PERSONAL TRAINING IN UDEN

Koesen PT biedt persoonlijke training, begeleiding en coaching bij het bereiken van diverse gezondheidsdoelen. Wij inspireren jou om het beste uit jezelf te halen. We stemmen het trainingsprogramma volledig af op jouw persoonlijke doelen en mogelijkheden, zodat je veilig, effectief en resultaatgericht traint.

blog-single-12-740×600

DE VOORDELEN VAN PERSONAL TRAINING BIJ KOESEN PT

  • Trainen in een nieuwe en moderne privéstudio
  • 1-op-1 begeleiding
  • Op maat gemaakte training afgestemd op jouw doelen
  • Doelgericht trainen: effectief én efficiënt
  • Deskundig advies
  • Medische begeleiding
  • Extra motivatie boost van onze enthousiaste trainers
  • 60 minuten knallen

BIJ KOESEN PT STA JIJ CENTRAAL

We beginnen altijd met een intakegesprek in onze nieuwe en moderne PT studio. Hierin bespreken we jouw persoonlijke doelen en jouw motivatie om deze te behalen. Na de intake volgt direct een proeftraining. Zo kun je kennis maken met onze trainers en hun werkwijze.

Als je besluit om bij ons te blijven trainen maken we een planning en gaan hierop voortborduren door middel van de op maat gemaakte personal trainingen. De planning wordt gebaseerd op jouw doelen en de (realistische) termijn waarop je deze wilt behalen. We focussen niet alleen op resultaat behalen, maar ook behouden.

We evalueren regelmatig samen je voortgang. Jouw personal trainer is jouw stok achter de deur en zal je gedurende het hele traject volledig begeleiden en coachen om jouw doelen samen te realiseren. Daarnaast wordt jouw voortgang bijgehouden in onze Koesen PT app.

JIJ BEPAALD OF JE BETAALD

De eerste proeftraining krijg je van ons cadeau! Mocht het je bevallen dan gaan we samen een op maat gemaakt traject in waarbij wij jou wekelijks blijven coachen. Als het je niet bevalt dan is dat geen enkel probleem en zullen wij geen kosten in rekening brengen. We zijn namelijk overtuigd van onze kracht en enthousiaste trainers die jou verder helpen.

blog-single-12-740×600